Dakdekkers zijn klusacrobaten

19 Oct 2020

Dakdekkers zijn klusacrobaten

Een dak boven uw hoofd; het is een primaire levensbehoefte bij een onbezorgde leefstijl. Buiten de noodzaak om regen, wind, hagel en andere weersomstandigheden het hoofd te bieden zijn er verschillende praktische dakbedekkingen die mooi en functioneel zijn.

Dakdekker en klusser

Een dakdekker mag beschouwd worden als een echte klusser. Van onderhoud van dakgoten t/m het plaatsen van dakkapellen en dakrenovaties is de dakdekker een ambacht dat de nodige risico’s met zich meebrengt. Het is een gewaardeerd beroep, omdat de dakdekker soms in de meest benaderde posities een gevaarlijke klus moet klaren. Om een beeld te schetsen wat een dakdekker zoals doet hier een kleine opsomming:

Soorten dakbedekking

Niet elke dakbedekking is geschikt voor elk type dak. Welke daksoort bij uw huis of gebouw het meest geschikt is, luistert heel nauw naar het advies van uw dakdekker. Kies voor een dakdekker met de volgende eigenschappen:

Een van de meest gespecialiseerde dakdekkers in de regio Eindhoven, Helmond, Tilburg en Den Bosch is De Wilde dak- en kluswerken. In Midden en Zuid-Oost Brabant is dit úw dakdekkerspecialist in het grootste deel van Noord-Brabant. Naast dakwerkzaamheden biedt dit bedrijf u ook de meest uiteenlopende klussen in en om het huis.